IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещу 200 долара: Спиш сред ледени бродници и дракони!

11 януари 2018 12 00

Откриха леден хотел, посветен на „Игра на тронове“

Снимка: Tuomas Kurtakko/HBO

Снимка: Tuomas Kurtakko/HBO

Отвориха хотел, посветен на сериала „Игра на тронове“, който е бил създаден изцяло от лед и сняг и е пълен с дракони, войници и дори ужасяващите бели бродници.

Леденият хотел е изграден в сътрудничество с HBO, чиято продукция е хитовият сериал, и се намира в Lapland Hotels Snow Village във Финландия.

Сложни ледени скулптури изобразяват теми и герои, които се разполагат в 14 спални и 10 апартамента, има дори и огромна ледена скулптура на демоничния Нощен крал, който се извисява над леглото в една от стаите.

В хотела също така има и драконова ледена пързалка, ледена реплика на Железния трон, охраняван от Планината, сегменти на къщите от Вестерос по стените.

Друг дракон охранява ледения бар, където напитките се сервират в ледени лъчи.

Предвиден е дори и сватбен апартамент за младоженци. Температурите в ледения хотел се поддържат на минус пет градуса по Целзий, поради което е препоръчително гостите да останат в ледените стаи не повече от една нощ.

Хотелът предлага на своите посетители и редица активности, включително каране на сноуборд, ски бягане и уроци за извайване на ледени скулптури.

Освен това хотелът е идеално място за наблюдение на красивите светлини на Северното сияние.

Стаите в ледения хотел започват от $ 200 на вечер.

Снимки на ледения хотел, пресъздаващ сериала „Игра на тронове“, може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари