IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-материалистичните зодии?

17 януари 2018 15 00

Те обичат да харчат, сякаш няма да има утре

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Няма нищо лошо в това да си угаждаме от време на време. Хора сме в крайна сметка, а и се нуждаем от пари, за да живеем, колкото и да не ни се иска понякога да го признаем.

Някои хора обаче могат да са малко по-увлечени от други, когато става дума за материализъм. Тази склонност се дължи и на зодиакалния ви знак.

Докато у всеки има някакъв вид материализъм, някои обичат да харчат парите си, сякаш няма утре.

Ето и кои са най-материалистичните в зодиака.

Телец

Родените под този знак обичат всички хубави неща и не се срамуват от желанието си да харчат.


Телците работят усилено, затова са склонни да вярват, че заслужават да похарчат част от спечелените пари за себе си. Техният материализъм има отношение и към факта, че те са много упорити.

Така че, ако Телците наистина вярват, че заслужават нещо хубаво, няма кой да ги убеди в обратното.

Лъв

Тъй като те са царете и цариците на джунглата, заслужават най-доброто. Като типичен огнен знак, те често изразяват своята страст към всичко, което искат в живота, в това число и към материалните придобивки.

Лъвовете никога не виждат материализма като лошо нещо. Всъщност точно обратното.

Стрелец

Това е най-приключенският знак в зодиака, така че техният материализъм е малко по-различен от този на другите зодиакални знаци.

Стрелците не харчат парите си толкова за дрехи, защото нямат време. Те винаги са някъде на път. Вместо това повечето от парите им отиват за нови преживявания и пътувания, които ги отвеждат до екзотични места и понякога елиминират всичките им спестявания.

Представителите на тази зодия са известни също така и със своята нетърпеливост, което до голяма степен е причина за необмислените финансови решения, които взимат.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари