IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е онова, което депресира всяка зодия? (II част)

28 януари 2018 15 15

Чувството за безнадеждност има различен източник

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Животът невинаги е цветя и рози, но ако знаете кое е онова, което в най-голяма степен ви притеснява, вероятността да се справите с трудностите е значително по-голяма и животът става по-лесен. Когато представата ви за света е реалистична, се предпазвате от разочарования.

Въпреки това, трудностите съществуват, а те не са едни и същи за всички хора. Така например, за един човек идеята да си остане вкъщи и да не прави нищо, може да изглежда като нещо ужасяващо, докато за друг това може да е начин за качествена почивка и възстановяване.

Това, което може да ви натовари и депресира, има връзка и със зодиакалния знак.

След като разгледахме какво е онова, което депресира първите шест зодии, следва да се спрем и на останалите шест.

Везни

Когато не могат да контролират всичко около себе си, Везните лесно изпадат в депресивни състояния.

А когато животът им стане малко луд, те пощуряват двойно, защото не могат да го контролират. Това води до депресия и безпокойство.

Скорпион

Страхът потиска Скорпионите. Те се радват на живота си без страх, правят каквото искат и жънат плодовете на своите усилия. Представителите на тази зодия обичат този начин на живот толкова много, че непрекъснато мислят за идеята, че няма да продължи вечно.

Мисълта за края – на свободата, на живота, депресира Скорпионите.

Стрелец

Странно, но единственият знак, който се чувства най-комфортно, когато е сам, тайно се притеснява да остане сам твърде дълго. Стрелците са самотни хора, които обичат да бъдат такива, докато не ги осени идеята, че след известно време може да са прекалено самотни. Тогава се появява тревожността и безпокойството.

Козирог

Остаряването потиска Козирозите. Те не могат да приемат напълно, че това е естествен процес и винаги се борят срещу него.

Родените под този знак често са първите, които лягат под ножа, за да променят външния си вид, но рано или късно белезите на остаряването ги застигат, оставяйки ги безнадеждно депресирани.

Водолей

Водолеите не понасят, когато някой им казва, че не са прави. Затова те ще вложат всичките си усилия и време, за да докажат, че другите грешат.

Самата битка ги потиска, тъй като целият процес води до изтощение. Така се стига до депресия и чувство на безнадеждност.

Риби

Семейството депресира Риби. Всъщност не толкова семейството, колкото невъзможността да се разбират с роднините си. Те обичат да има ред и традиция, а когато семейният им живот изглежда че потъва, това се случва и с тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари