IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 април

14 април 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Старателни сте и ефективни, но не се заемайте с прекалено много неща. Социалните контакти ще са интригуващи, а ново запознанство скоро ще се превърне в устойчиво приятелство.

Телец

Проявете инициатива, ако искате да отхвърлите всички набелязани за днес задачи. Ще се наложи да поемете отговорности, свързани с родителите или други възрастни роднини. За важни решения разчитайте на интуицията си, защото няма да разполагате с достатъчно информация.

Близнаци

Преди обед може да се почувствате малко унили и разсеяни. Не се занимавайте с отговорни дейности, карайте го по-лежерно. Следобед със сигурност ще направите каквото сте намислили, а вечерта приятелите ще ви измъкнат на разходка или парти. Не им отказвайте.

Рак

Личните отношения ще са много спокойни. Не са изключени непредвидени краткотрайни посещения на приятели или близки роднини, които желаят да споделят нещо с вас. Каквото и да чуете не го възприемайте за абсолютна истина. Скоро ще имате възможност да се запознаете и с други гледни точки.

Лъв

За всичко, което ви затруднява е желателно да заложите на опита си. Преценявайте обещанията, все пак някога ще се наложи да ги изпълните. Обмисляйте в детайли всяка работа, с която се захванете.

Дева

Ако някой започне да разваля доброто ви настроение, то това със сигурност ще са съседите. Не им се впрягайте прекалено. Ако решите да ги разпитвате по-подробно какви са им проблемите ще установите, че и те самите не знаят какво искат, така че игнорирайте ги.

Везни

Както енергетиката, така и настроението ви са леко нестабилни. Създайте си умерено, даже бавно темпо на работа. Занимавайте се с дейности, които не изискват прекомерни физически или умствени усилия и вероятността за пропуски и грешки е минимална.

Скорпион

Ще получите приложима информация, до която от доста време се опитвате да се доберете. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, дори ако се наложи за това да промените личните си планове. Днес бихте могли да се справите успешно с всякакви лични, битови задачи или такива, които са свързани с пътуване.

Стрелец

Приятен ден, изпълнен с изненади. През по-голямата част от времето ще сте заети с разни развлечения. Задълженията, доколкото ги има, ще са лесни и ще се справите без особени усилия.

Козирог

Започнете деня така, както сте си наумили. Близките ще се заинтригуват от заниманията ви и сами ще ви предложат помощ. Благодарение на тях ще се справите много по-бързо и ще ги зарадвате, ако им организирате някакво развлечение извън дома.

Водолей

Изказвайте се ясно и недвусмислено. Изразявайте желанията си такива, каквито са, независимо че може да се натъкнете на отказ от страна на събеседниците си. Което не ви се получи сега ще се осъществи по-късно.

Риби

Ориентирайте усилията си само към най-нужното и неотложното. Не се доверявайте на случайни събеседници. Ако се наложи да пътувате и особено да шофирате бъдете изключително внимателни и избягвайте ситуации, които биха предизвикали конфликт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари