IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2018 09 06

Какво ви очаква днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е оптимистично и ще остане такова, ако избягвате контактите с хора вампири. Не са изключени неприятности с някой от съседите, по възможност не се включвайте във враждуващи лагери. Въздържайте се от прекалено скъпи развлечения.

Телец

Имате ясна идея как да оползотворите днешния ден, но ще сгрешите много, ако се опитвате да въвлечете и близките в реализацията ѝ. Не само ще откажат, но може да реагират доста остро. Спестете си критиките и обвиненията, едва ли ще получите очаквания ефект.

Близнаци

Използвайте почивния ден за спортни и културни занимания. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, макар и минимални. Не се лишавайте от някои дребни удоволствия, които ви радват.

Рак

Помислете в какво състояние са личните ви отношения, случват ли се често конфликти с любимия човек, поради какви причини и обстоятелства. Анализирайте не само чуждите постъпки, но и собственото си поведение и се опитайте да изчистите неяснотите.

Лъв

Покана за среща с приятели ще ви вкара в размисъл. Дали да откажете и да си свършите набелязаните задачи или да излезете и да отложите работата за друг ден. Изберете онова, което ще е полезно за здравето ви.

Дева

Разпределете времето си така, че да разполагате с повече часове за почивка. Подредете си документите, част от тях отдавна са за изхвърляне. Ще намерите и такива, които мислите, че сте изгубили, а са актуални точно сега.

Везни

Не общувайте с непознати и не се захващайте с рискови дейности или такива, в които нямате опит. Разсеяни сте и не е изключено да станете жертва на измама. За предпочитане е да прекарате деня в позната обстановка с предпочитано от вас обкръжение.

Скорпион

Намалете инициативата, дайте възможност на близките си да организират заниманията за днешния ден. Ако няма никакви други идеи заемете се с изостаналите домашни и битови задачи. Не се престаравайте с тежка физическа работа.

Стрелец

Някой от приятелите ви ще изпадне в странна, критична, но и доста комична ситуация. Помогнете доколкото ви е възможно, а след това дайте идея за някакво развлечение. Реагирайте на затрудненията с чувство за хумор и разчитайте на логичното си мислене.

Козирог

Отделете днешния ден само за себе си. Не се намесвайте в решаването на чужди проблеми, дори ако ви молят. Не е лошо да сте пестеливи, но не прекалявайте със спестовността, ако става дума за някое от любимите ви удоволствия.

Водолей

Настроението ви е странно. Леко хаотично и в същото време експанзивно. Преценявайте изказванията си. Опитвайки да се шегувате може да засегнете нечие самочувствие и да се почувствате зле от последващото чувство за вина.

Риби

Мисълта ви е ясна и бърза. Ако имате неизпълнени задачи, свързани с усвояване на информация, анализ на данни, попълване на документи, точно днес сте в състояние да се справите и бързо, и безпогрешно. Изяснявайте детайлите самостоятелно, чуждите съвети по-скоро ще ви заблудят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари