IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юни

22 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Живейте в настоящето, но мислете и за бъдещето. Най-важното за вас сега е да не се отклонявате от избраната посока и да разпределите времето и финансите си оптимално. Съвсем скоро ще реализирате на практика замислите си при това без никакви усилия.

Телец

Заемете се с дейности, за които преди време не са ви достигали финансите. Днес вероятността да намерите изгодно решение не е за пренебрегване. Бъдете внимателни, ако се налага да пътувате. Помислете за собствените си недостатъци, които ви пречат да се насладите на любовните отношения и поработете върху себе си.

Близнаци

Мислете не само за практическите резултати от работата, но и за интелектуалното си развитие. Ще изникнат куп дребни неотложни задачи, изискващи незабавно решение. Не бързайте, заемете се само с най-спешните, за да ги обмислите детайлно. По-добре не си насрочвайте любовни срещи.

Рак

Денят на лятното слънцестоене е много важен за вас. Вчера около 14.00 ч. Слънцето навлезе във вашия знак и тонусът ви ще се повиши чувствително. Ще се справите със сложна ситуация, свързана с финансите ви. За постигането на добри резултати са ви нужни последователност и прецизност.

Лъв

Не е изключено да намерите изгодно решение на въпрос, свързан с имущество. Ще се натъкнете на затруднения при изпълнение на професионалните задачи, но ще се справите, ако не залагате на готови схеми. Не натоварвайте колегите с претенции и капризи, постарайте се да създадете уютна обстановка около себе си.

Дева

Напредъкът зависи изцяло от личната инициатива. Не се безпокойте да предлагате идеите си за колективно обсъждане. Ще получите висока оценка и сериозна подкрепа. Любовта на околните ще е осезателна. Ако сте планирали пътуване с развлекателна цел не го отлагайте.

Везни

Ще получите очакваните резултати, ако заложите на опита си. Предстоят важни делови разговори, където ще получите информация, свързана с разширяване на бизнеса или професионалното ви влияние. Може да ви поканят за участие в съвместен проект, не отговаряйте веднага. Въздържайте се от романтични авантюри.

Скорпион

Който добре почива, той добре и работи. Професионалните задължения ще са малко повече от обикновено и ще се справите, но се постарайте да си организирате и пълноценна почивка. Вероятно ще получите допълнителен приход или материална придобивка. Не пестете средства, с които бихте подобрили здравословното си състояние.

Стрелец

Занимавайте се с дейности, изискващи аналитично мислене, а не с такива, изискващи фантазия и творчески подход. Не разчитайте на въображението си днес. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения при изпълнение на съвсем обикновени, до болка познати задачи. Реагирайте с чувство за хумор, защото в първия момент няма да ви хрумне правилен вариант.

Козирог

Комуникацията ще е интензивна, а началото на деня ще е свързано с добри новини. Обстановката на работното място ще е противоречива и ще се отрази на настроението ви. Обмисляйте думите и действията си, въздържайте се от импулсивни реакции, които биха разкрили слабите ви места. Твърдението, че „мълчанието е злато“ не е измислено току-така.

Водолей

Едва ли ще се случат някакви грандиозни промени, свързани с бита и ежедневието ви, но пък и в никакъв случай денят ви няма да е монотонен. Преживяванията ви ще са от любовно естество и ще са свързани или с бивша връзка, или с актуално ухажване. И в единия, и в другия случай бъдете предпазливи, защото ще навредите на текущата си връзка.

Риби

Анализирайте разходите си и се въздържайте от скъпи или непланирани покупки. Настроението ви е леко минорно, но в рамките на деня ще се разведри. Не е подходящо да се занимавате с уреждане на финансови операции и да подписвате документи по заеми или дългосрочни парични сделки. Ще се окажат несполучливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари