IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юли

24 юли 2018 05 40

Какво ви вещаят звездите днес?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ще получите интересно предложение, което ще е свързано с някаква промяна. Потърсете и прегледайте подробно всяка информация по въпроса и не се доверявайте на съмнителни източници. Мотив за решението трябва да е финансовото ви състояние.

Телец

Много е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления, да ви върнат стар заем или просто някой да ви направи интересен подарък. Ще ви е приятно, но не губете присъствие на духа и не отлагайте набелязаните задачи за сметка на предпочитани развлечения.

Близнаци

Околните ще са във възторг от работата и хрумванията ви. Не се главозамайвайте от похвалите, мислете трезво и не забравяйте целите, които сте си поставили. Обаждане на приятели ще ви извади от обичайния ритъм, но в положителна насока.

Рак

Събитията ще се развиват бързо и от вас ще се изисква да реагирате своевременно. Разчитайте на въображението си в съчетание с опита. Възползвайте се и от чуждото мнение. Крайния резултат ще надмине очакванията ви.

Лъв

Не приказвайте излишно. Не всички възприемат нещата по вашия начин и неволна шега може да предизвика сериозни разногласия. Концентрирайте се върху задълженията си и общувайте предимно с хора, с които се разбирате без много обяснения.

Дева

Личните отношения може да леко конфликтни. Инициирайте откровен разговор по темата и приемете критиките мълчаливо. Разполагате с достатъчно време да обмислите основателността им и да реагирате аргументирано.

Везни

Не се занимавайте със сложни въпроси и не очаквайте помощ. Трудно ще убедите околните в ефекта от идеите, така че не се и опитвайте. Не надценявайте силите и възможностите си.

Скорпион

Занимавайте се със задачите си с умерен ритъм и без излишни експерименти. Разпределяйте силите си равномерно. Довършвайте започнатото, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти.

Стрелец

Убедителни сте, но и раздразнителни. Лесно ще намерите общ език със събеседниците си, но това не означава, че ще стигнете до общи заключения. Излишно е да настоявате на своето, оставете ги сами да стигнат до правилния начин.

Козирог

Ще имате възможност да стартирате нов проект. Може би ще се наложи за целта да изоставите някое от текущите си занимания и ще предизвикате недоволство у околните. Независимо от всичко не е желателно да оставате до късно на работа или да довършвате у дома.

Водолей

Действайте самостоятелно и не участвайте в несвойствени дейности. Всяко присъствие ще се отразява негативно на настроението ви. Въздържайте се от остри забележки, особено спрямо любимите си хора.

Риби

Намалете инициативата и не се опитвайте да напредвате с проекти, за които не разполагате с необходимите ресурси. Проверете наличните практики. Ще си спестите време и финансови разходи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари