IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 юли

31 юли 2018 05 40

Какво ви чака днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Последен ден от месеца, прегледайте си задачите и проверете дали всичко е надлежно довършено. Не е желателно да пропускате срокове. Някой може да ви потърси отговорност за стара грешка, при това съвсем неоснователно. Не се форсирайте излишно, не е във ваш интерес.

Телец

Поне няколко ваши приятели или роднини ще ви ангажират с грижите си. От друга страна ще се наложи да се захванете и със спешни професионални занимания. Един от начините да подобрите настроението и да надмогнете умората е вечерта да си направите кратка разходка по магазините.

Близнаци

Докато търсите информация за решаване на текуща задача ще попаднете на стара грешка. Занимайте се, само ако пряко засяга работата ви. При всички останали случаи негативите от намесата ви ще са повече от позитивите.

Рак

Възможно е да ви отговорят на стара заявка за промяна на работата. Прегледайте информацията още веднъж. Не е изключено да се окаже измама. Потърсете допълнителни мнения за евентуалния работодател.

Лъв

Наблюдателни сте и ще забележите подробности, свързани с работата или поведението на колегите, които ще се окажат много полезни. Не отказвайте помощ на близките при изпълнение на домашните задачи. Мнението ви е определящо за тях.

Дева

Контактите ще са интензивни и ще се наложи да прегледате и класирате голямо количество информация. Не се старайте да запомните всичко, ще попречи на обективната ви преценка. Възползвайте се от съществуващите практики и опит.

Везни

Не позволявайте да ви налагат мнение или методи на работа, с които не сте съгласни. Предложете ги на обсъждане с останалите членове от екипа. Следвайте принципите си, но започвайте спор, само ако разполагате с аргументи.

Скорпион

Обсъждане на финансов въпрос може да причини сериозна разправия в семейството. Създайте „валутен борд“, ако някой прекалява с разходите, но бъдете справедливи в решенията си.

Стрелец

Обстановката на работното място изведнъж може да се окаже напрегната, защото някой пренебрегва задълженията си. Намесвайте се само до нивото на своите отговорности. Не си позволявайте остри забележки, може да се окаже, че сте ги отправили към погрешния човек.

Козирог

Възможно е да ви отправят покана за участие в някакъв публичен форум. Разместете важните си срещи, ако имате такива и приемете поканата. Освен информацията ще получите и други полезни екстри.

Водолей

Създайте ред около себе си. Търсейки предмет или документ може да попаднете на друг, който мислите, че сте загубили. Не само ще ви зарадва, но и ще ви помогне да възстановите стара връзка.

Риби

Следвайте вдъхновението си, няма да ви подведе. Хрумват ви оригинални идеи и ще ви е нужно много по-малко време от обикновено, за да довършите сложните неща. Заемете наблюдателна позиция при контакти с непознати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари