IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Каква е вашата интуиция

6 август 2018 14 10

Астрология и шесто чувство

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Интуицията в резюме са всички онези наши „екстрасензорни“ способности, които ни подсказват някои истини, без реално да знаем подробности или да имаме доказателства по темата. Ние просто знаем и/или усещаме нещо. Този феномен се нарича още вътрешен глас или „шесто чувство“.

Всеки зодиакален знак има различни интуитивни способности. Някои зодии са с по-изразено шесто чувство, други с не чак толкова...

Ето и каква е вашата интуиция според зодията ви:

Овен: Сензор за енергии

Удивително е как първият знак в зодиака усеща енергиите наоколо. Всеки от нас излъчва някаква енергия, а когато чувстваме любов, омраза или желание, тази енергия вибрира с различна честота. Овенът усеща тази енергия много точно, особено когато тя идва към него от неговите близки и някак знае как да реагира според ситуацията.

Телец: Детектор за недоброжелатели

Телецът има безкрайна жажда за обич и стремеж към задоволство. Той обича да дарява, но и да получава радост, и често го прави инстинктивно. Когато други хора се опитват да проникнат зад защитната стена на Телеца, той го усеща и внимава. Телецът е готов да сподели своето богатство, любов и тайни само с отбрани личности, като веднага разпознава хората с користни цели.

Близнаци: Чете мислите на другите

Близнаците са въздушен знак, а въздухът има способността да разнася енергията свободно. Хората от този знак, ръководен от Меркурий, имат уникалната способност да „четат“ мислите на другите. И знаете ли защо? Защото просто се интересуват твърде много от чуждото мнение и намират начин да стигнат до него. Това е чисто и просто любопитство!

Рак: Притежава истинска емпатия

Знакът, управляван от Луната, е естествено и много интуитивен. Въпреки че често хората от тази зодия не го осъзнават, те всъщност винаги знаят истината някак вътрешно. Ракът усеща с всичките си сетива, а също и със стомаха и сърцето си, емоциите на хората. Той не може да бъде подведен с позитивни думи, когато шестото му чувство долавя негативна енергия.

Лъв: Мощен инстинкт

Хората от зодия Лъв са активни, праволинейни и екстровертни. Те имат специална сила, за която малцина хора знаят – могат да усетят инстинктивно кой се е отказал от своите цели и мечти и кой се чувства наистина благословен с това, което има. Благодарение на тази своя способност Лъвовете могат да променят съдби, стига само да пожелаят да чуят вътрешния си глас!

Дева: Интуиция относно здравето

Девите имат способност да усещат, когато нещо не е наред със здравето на хората около тях. Те направо могат да „помиришат“ наближаващи здравословни проблеми. Тяхната интуиция работи като компютър, който анализира фактите всяка секунда. За съжаление това им носи голямо безпокойство. Неслучайно хората от този знак стават велики лекари, но и хипохондрици.

Везни: Инстинктивен създател на хармония

За Везните всичко е енергия, която тече свободно покрай тях. Още от най-ранна възраст, те усещат какво се случва наоколо им и ако балансът бъде нарушен, те започват да се мъчат да го възстановят. Те се стремят към мир и хармония в живота си. Това са миротворците в зодиака, чиято интуиция се проявява най-силно, когато усети някаква несправедливост.

Скорпион: За него няма скрито-покрито

Ако познавате човек от зодия Скорпион, вероятно знаете, че от него тайна не можете да скриете. Невероятно е как хората от този знак винаги могат да усетят, ако им спестите нещо. Те притежават „естествен детектор на лъжата“ в себе си, по природа са си детективи. Скорпионът може също така да усети кога една възможност е истинска и кога е само заблуда.

Стрелец: Сензор за мъдрост

Стрелецът е благословен от Юпитер с късмета да има нуждата непрекъснато да разширява своите знания и хоризонти и така придобива повече мъдрост. Докато растат, Стрелците се научават да откриват истината и да следват най-мъдрите хора около себе си. Те никога не спират да търсят по-интересни или по-привлекателни форми на знание, от които да черпят мъдрост.

Козирог: Детектор за сила

Истинският Козирог е дете на Сатурн, което някак вътрешно знае как да се домогне до статут на власт. Тези невероятни хора имат способността да усещат кой е силен около тях – те могат да „помиришат“ енергията, свързана с мощ и влияние. Неслучайно една от тайните за успеха на Козирозите е, че те привличат хора с политическа и финансова власт.

Водолей: Интуиция на друго ниво

Един от най-интуитивните зодиакални знаци е Водолей. Хората от този знак не само чуват вътрешния си глас, но и се вслушват в него. Те интуитивно знаят (в глобален мащаб) какво се случва около тях (или какво предстои да се случи) и наистина се справят добре с реалността именно заради това свое безпогрешно шесто чувство.

Риби: Сензор за невидимото

Родените под знака Риби са духовни личности по рождение. Те са медиуми и могат да доловят вибрации във въздуха, които никой друг не би могъл да усети. Не е случайно това, че много астролози, екстрасенси и духовници са Риби. Някои представители на тази зодия буквално могат да усетят, видят или дори да си взаимодействат с духове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари