IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво говори за вас денят от седмицата, в който сте се родили?

20 септември 2018 14 00

Понеделник, вторник... Кой е вашият ден?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки ден се отличава от другия. Звучи банално, наистина. Но дните имат и общи черти, които колкото и да е странно, налагат своеобразен отпечатък на родените в понеделник, или да речем, в събота, което може да ни подскаже да се възползваме от своеобразието на тези дни.

ПОНЕДЕЛНИК

За този толкова нелюбим понеделник отговаря Луната, така че нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията, каквито често се наблюдават на този ден. Хората, родени в понеделник, могат да бъдат склонни към пълнеене, да са капризни и упорити, те леко се поддават на чуждо влияние, но са и отзивчиви, ласкави и извънредно чувствителни. Ако искате да завоювате разположението им, независимо дали става дума за мъж или жена, не ги притискайте никога, правете им подаръци – тези хора обичат да похапват вкусно и често пъти те самите готвят добре. Със секс предпочитат да се занимават у дома си или само в добре позната обстановка. В леглото „лунните“ хора са ласкави и не твърде активни. Не си струва в този ден да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете този „строеж на века“. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки.

ВТОРНИК

Родените във вторник още от древността формирали гръбнака на армията, тъй като за този ден отговаря Марс. Тези хора са избухливи, обичат да командват, имат твърд характер и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и енергия. Те са непредвидими в постъпките си и обичат ярките впечатления. В интимните си отношения най-често предпочитат бърз, активен, твърд секс и не са особено ласкави. Като цяло, целят личното си удоволствие, а не това на партньора. Жените, които са родени във вторник, се стремят да си намерят партньор, който притежава качествата на Марс, а те самите заемат второстепенната роля във връзката. Какво предрича вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или пък може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи добре.

СРЯДА

Сряда е най-веселият ден на седмицата. Меркурий – бързоногият посланик на боговете дарява своите подопечни с остър език, пъргава мисъл, умения в търговските операции и склонност към дейности, които изискват сръчни ръце. В живота и любовта тези хора са твърде мобилни: имат куп познати, планове, идеи. Дори в леглото те са склонни към експерименти и не могат да се ограничат само с един партньор, та нали сексът за тях е забавление – тук те не признават никакви предразсъдъци. В сряда не планирайте преговори, срещи, пътувания – макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

ЧЕТВЪРТЪК

Хората, отнасящи се много сериозно към семейството, разбира се са онези, които са родени в четвъртък – денят на Юпитер. В стари времена от родените в четвъртък излизали прекрасни законодатели, чиновници, жреци. Хората на Юпитер предизвикват уважение и привличат с достолепието си, но могат да се окажат и високомерни и самоуверени, макар че винаги се стараят да бъдат справедливи. Те обичат добрата храна, сексът също им носи удоволствие – правят го бавно и се стараят и тук да покажат достойнството си. Спокойно се отнасят към нововъведенията и не бързат да ги приемат. Разбира се, такива те стават едва след като в младостта си съберат достатъчно голяма колекция от разбити сърца и извъртят куп авантюри. Поданиците на Юпитер обичат да пътешестват и да правят любов на открито сред природата или на необичайни места. Ако отдавна отлагате разговор с началника си, например по повод увеличение на заплатата, направете го в четвъртък – най-вероятно тогава той да е настроен добронамерено и да се постарае да бъде справедлив. В случай на неуспех, изчакайте още седмица и опитайте щастието си отново.

ПЕТЪК

Това е денят на Венера – покровителка на любовта и изкуството. Преди уикенда ви се иска да пофлиртувате, да се възхитите от нещо или някого и в края на краищата да се занимавате с любов! Тази склонност е присъща за хората, родени в петък, през целия им живот: те са обаятелни, вежливи, ласкави, обичат сладките неща, за тях е много важна външната красота – копринени чаршафи, мека светлина, те обичат масаж, дългите любовни игри, в които предпочитат пасивната роля. Красивият им глас, артистичността им ги води към работа в сферата на естетиката, изкуството и любовта. Ако пред вас има проблеми, които се надявате да уредите с помощта на обаянието си, то няма по-добър ден от петък. Този ден е и най-добър за запознанства и срещи, дори със собствения съпруг. Поканете своя партньор на концерт, на театър или изложба. Вечерта може да прекарате в някой малък ресторант или клуб, и дори най-големият „сухар“ в петък ще прояви добър апетит и за ядене, и за други удоволствия.

СЪБОТА

Сатурн е много сериозна планета, тя отговаря за събота. В този ден се раждат философи, учени, учители – хора, отнасящи се сериозно към всичко, което става в тях и около тях. И дори ако този човек е обикновен – вие винаги може да разчитате на него, той няма да ви изостави в беда. За хората на Сатурн брачните вериги са свещени, те почти никога не се влюбват от пръв поглед, стараят се да държат юздите на своите чувства. Със секс родените в събота започват да се занимават по-късно от другите. В живота им той не играе решаваща роля. Непристъпността на родения в събота може да рухне само когато вие му дадете да разбере, че той може да е сигурен във вас и че вашите чувства са проверени. Тогава можете да се учудите на проявената от него импулсивност и ярка чувственост. Събота е почивен ден, но по-добре не организирайте големи празнувания. В краен случай, съберете се с приятели съмишленици и поговорете за нещо сериозно, по-добре без силни питиета. Струва си сутринта да се заемете с почистване или да почовъркате нещо на вилата, на двора или балкона, да почетете. Ако отворите учебник – това ще ви донесе по-голям успех отколкото в другите дни!

НЕДЕЛЯ

Истинският почивен ден! Хората, роденив този ден са обречени да „носят“ със себе си Слънцето през целия си живот. Дори ако е „облачно и дъждовно“, те все едно са най-щастливите от всички останали, родени в другите дни на седмицата. И статистиката е на същото мнение. В древността такива хора дори не насочвали към определена професия, защото те се справят успешно с много неща. Творческият подход на „слънчевите“ хора винаги им помага, той им заменя, например чувствителността на „понеделника“ и гъвкавия ум на „срядата“. В любовта при тях всичко избухва и сияе като фойерверк, а и в другите свои дейности те са непредсказуеми. Постарайте се правилно да използвате бликналото в този ден вдъхновение. Неделя е денят на големите планове и оригинални решения на наболели проблеми.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )