IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 ситуации, в които мъжете могат да плачат, без това да съсипе имиджа им

18 ноември 2014 14 27

Сълзите невинаги убиват мъжествеността

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Момчетата не плачат! Това слушате от малки и когато вече сте възрастни се страхувате да пролеете и една сълза, за да не ви сметнат за „женчовци“.

В сълзите обаче има и нещо мъжко – признанието, че ви боли. Ето защо не е задължително да се сдържате до последно и в най-напрегнатите ситуации.

Имате официално разрешение да плачете при следните ситуации:

1. На погребение

Скръбта не разделя половете и е съвсем логично при подобно драматично събитие да пуснете няколко сълзи, ако ви идва отвътре.

2. Пред професора преди края на семестъра или след провален изпит

Жените го правят, защо да не го направите и вие? Сълзите имат интересен ефект върху хората и вярвате или не, дори старецът ще се разчувства, ако ви види с намокрени бузи. Това е трик, който може да ви помогне в краен случай, но не залагайте прекалено често на него, за да не ви излезе име.

3. След като ви ритнат в слабините

Ох! Сигурно боли адски силно и понякога очите ви се намокрят подсъзнателно. Ако някоя сълза текне, никой няма да ви сметне за ревльо. Та всички мъже вече ви съчувстват заради болката.

4. Когато пиете с момчетата и имате „мъжки“ момент

Алкохолът усилва чувствата и емоциите многократно, така че никой няма да се изненада, ако се разчувствате в мъжката компания след няколко големи уискита.

5. Когато любовта на живота ви ви напуска

Жените често определят мъжете за по-малко емоционални, но ние не мислим така. И двата пола изживяват по свой си начин драмите и трагедиите, както и радостните моменти. Просто мъжете са свикнали да задържат чувствата и да им дават воля, когато са насаме. Понякога болката е толкова силна, че е простимо да демонстрирате емоция и пред друг човек. Един от тези моменти е раздялата. Освен това, виждайки ви за пръв път да плачете, тя може и да се разчувства и да ви даде втори шанс, нали?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

jouie ( преди 9 години )
Бати, колко сте изпаднали.Силно се надявам тези "материали" да ги пише някой 12-годишен. В противен случай - би било много тъжно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар