IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нелепите комплименти, които мъжете правят

3 февруари 2016 14 30

По-добре ги изкарайте от репертоара си веднага

Снимка: Outwatch

Снимка: Outwatch

Жените обичат да получават комплименти от противоположния пол, но понякога чуват толкова странни неща, че им се иска да им затворят устата с ръка скорострелно.

Да кажеш точното нещо на една дама си е талант и често господата дори не осъзнават, че изричат странни неща, въпреки че имат добри намерения.

Ето и кои неща по-скоро биха объркали и раздразнили жената срещу вас, вместо да я поласкаят.

„Имаш красиви очи, иска ми се да бяха мои” – Уау, сега ме е страх да те погледна, за да не скочиш и да ми ги извадиш, щом си толкова обсебен.

„Дрехите ти са толкова меки” – Ти, шегуваш ли се? Вместо да отбележиш колко добре ми стои тази рокля и да направиш комплимент за сексапилното ми тяло, реши да коментираш материята. Да не си гей?

„Тя ще бъде истинска сърцеразбивачка” – Очевидно мислиш вече с долната си глава, по-добре стой далече от дъщеричката ми.

„Косата ти ухае много хубаво!” – Това носът ти в моята глава ли беше?

„Някой май е тренирал” – Реплика, придружена със стискане на бицепса на жената, което я кара да се чувства неудобно и да започне да си мисли, дали не ѝ е изпъкнала някоя вена и дали не е прекалила с тежестите.

„Имаш дълги пръсти!” – Хм, сега се притесни, че ти е малък и ако го хвана с длан, ще се загуби нали?

„Имаш красива усмивка” – Това на пръв поглед невинно изречение може да накара една жена да се смути и да спре да се усмихва, притеснявайки се дали не показва много зъби, защо той се е фокусирал изцяло в устата ѝ и т.н.

„Имаш страхотен смях!” – Това иронично ли беше? Доста жени също остават объркани от подобен комплимент и автоматично спират да се смеят.

„Обичам името ти” – Ами, вземи го тогава!

„Двамата ще направим хубави деца!” – Това предполага прекалено много умозаключения – че ще останете с този мъж завинаги, че искате деца или че той ще ви натиска скоро за бебе.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари