IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за мъже: Как да остарявате красиво

4 ноември 2016 08 40

Лесни примери от холивудските плейбои

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звездата от „Трансформърс“ Джош Дюамел спокойно може да бъде лице на постер „как да остаряваме красиво“. През декември актьорът навършва 44 години, а изглежда на не повече от 35!

За щастие, не е нужно да бъдете суперзвезда с милиони в банковата сметка, за да изглеждате добре с възрастта. Достатъчно е да превърнете някои разкрасителни ритуали в свой навик и да следвате тези съвети:

1. Прегърнете естествения си цвят

Факт: Жените харесват посребрели коси. Дюамел изглежда също не се притеснява за цвета на своята, защото не я боядисва. Важно е да поддържате косата си хидратирана, тъй като с възрастта косъмът става по-сух и тънък. За целта използвайте подходящите за вашия тип коса продукти. Балсамът е задължителен!

2. Не се престаравайте с прическата

По-небрежното е и по-младежко! Джош определено е пестелив на гелове и други стилизиращи продукти и това работи за него. В никакъв случай не се зализвайте, а ако оплешивявате видимо, може би е време да се обръснете до основи. Голата глава също е секси за много жени.

3. Поддържайте лицето си

Дюамел е почти в средата на 40-те, но няма бръчки и кожата му изглежда свежа. За да изглеждате и вие с 10 години по-млади, трябва да си създадете бюти режим, който да следвате. Ексфолирайте кожата, за да подобрите кръвообращението ѝ. Ползвайте и крем за хидратиране.

4. Не забравяйте околоочния контур

Мъжете също като жените може да се сдобият с бръчки тип „пачи крак“ около очите. Те са сред най-големите издайници на възрастта, така че е хубаво да не допускате появата им. Всеки ден използвайте крем за околоочния контур, който нанасяйте, след като измиете лицето си и преди хидратиращия крем.

5. Контролирайте окосмяването

Дюамел е премахнал космите на гърдите си и според австралийско проучване, точно това харесват жените. С възрастта е особено важно да минимализирате окосмяването по тялото си, тъй като то също издава, че не сте първа младост и не е никак секси.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари