IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл разкрива за работата си по „Vogue“

15 февруари 2020 15 00

Херцогинята на Съсекс беше гост-редактор на септемврийския брой

Снимка: Getty

Чудили ли сте се някога какво би било, ако по телефона ви звънне Меган Маркъл и ви покани да ви снима за корицата на списание „Vogue“? Е, сега имате възможност да видите част от процеса по създаването на един от най-важните броеве на модната библия.

Херцогинята на Съсекс беше поканена да бъде гост-редактор на септемврийския брой през 2019 година на „British Vogue“. Тогава тя избра изданието да се фокусира върху 15 жени, които са променили света по някакъв начин. Заглавието беше „Forces for Change“, а корицата беше украсена от лицата на най-силните жени в света, според Маркъл.

Сред тях бяха Мишел Обама, Джейн Фонда, Салма Хайек, Грета Тунберг и приматоложката д-р Джейн Гудол. Все пак на корицата беше оставено и едно празно място, а от списанието обясняват, че това е било по молба на Маркъл. По този начин тя е искала всеки, който чете „Vogue“ да се почувства част от промяната.

„Херцогинята смята, че читателите на британския „Vogue“ са част от този момент. Затова е оставила място, което прилича на огледало, за да ги мотивира да използват своята сила за промяна“.

Процесът по създаването на броя продължава седем месеца, а херцогинята споделя, че това е бил един от най-невероятните моменти в нейния живот. Сега от „Vogue“ споделят и клип, в който леко разкриват за времето на Маркъл с главния редактор Едуард Енифъл. В Инстаграм се появи клип, в който двамата седят един срещу друг и обсъждат детайлите по новия брой.

От написаното става ясно, че всичко се развива в дома на Енифъл в Лондон и решават на коя от 15-те жени да се обадят първо. Главният редактор добавя, че нито една от тях не е знаела, че именно Маркъл стои зад цялата тази работа

В клипа се чува и гласът на Джейн Фонда, която с удоволствие приема предложението на херцогинята. „Меган, горда съм, че използваш тази невероятна платформа и силния си глас и съм поласкана, че ще бъда част от тази вдъхновяваща женска група“, казва актрисата.

Меган Маркъл отново на екран, този път в риалити

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари