IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл отново на екран, този път в риалити

3 февруари 2020 08 30

Половинката на принц Хари става гост-водещ в риалити за втори брак

Меган Маркъл отново на екран, този път в риалити

Меган Маркъл слезе гръмко от сцената на Холивуд, след като стана съпруга на принц Хари, но изглежда сърцето ѝ си остава в малкия екран. След грандиозния успех на сериала с нейно участие „Костюмари“, брюнетката ще стане гост-водещ в канадско риалити „I Do, Redo“, в което двойки ще имат втори шанс да се венчаят, пише „The Post“.

Меган ще се включва многократно в 10-серийния първи сезон на шоуто на Netflix, където ще си партнира със своята близка приятелка – сватбения стилист от Торонто Джесика Мълрони.

Появите на Маркъл ще са спорадични и все още не е ясно дали и колко ще ѝ бъде платено за нейното участие. Запознати твърдят, че средното заплащане за ден на малкия екран в шоу програми е 588 долара.

В телевизионния формат ще се включат 10 двойки, които са имали перипетии по време на сключване на брака си и имат възможност да направят сватбения си ден наново, както са мечтали.

Маркъл вече се премести във Канада, където живее в имение за милиони във Ванкувър със сина си Арчи, след като реши да напусне кралския двор. Принц Хари също се изнесе при нея и наследника им.

Това не е първият опит на брюнетката да се върне в шоубизнеса. Преди месец тя подписа сделка с „Дисни“ да озвучава техен проект като хонорарът ѝ ще бъде дарен за спасяване на слонове.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари