IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бавачка и офицер са кръстниците на Арчи

21 януари 2020 17 40

Досега Меган и Хари пазеха това в тайна

Снимка: БГНЕС

8 месеца след като Меган Маркъл и Хари посрещнаха първото си дете, светът вече знае и имената на неговите кръстници. По кралска традиция това се оповестява около датата на кръщенето, но херцозите на Съсекс не спазиха това правило. Те решиха да запазят в тайна двойката, която ще кръсти техния син Арчи.

Сега обаче вестник „Sunday Times“ обяви имената на кръстниците на най-малкия член на кралското семейство. Според изданието, това са бившата бавачка Тиги Ледж-Боурк, която се грижеше за принц Хари и принц Уилям от 1993 до 1999 година и Марк Дайър, който се явява като опора на братята след смъртта на майка им Даяна през 1997 година.

Хари и

Снимка: БГНЕС

„И двамата бяха винаги до Хари по време на детството му“, казва източник пред E!News. Той добавя, че съпругът на Меган Маркъл се надява именно Тиги и Марк да окажат положително влияние върху Арчи и да бъдат връзката му с Великобритания, след като семейството се премести в Канада.
Другият кръстник на Арчи е близкият приятел на Хари – Чарли ван Страубензи.

След като се разбра с кралица Елизабет II и получи нейното одобрение за напускането на кралското семейство, Хари се завърна в Канада при съпругата и сина си. А папараците там вече успяха да уловят Меган и Арчи на първата им разходка заедно. Бившата херцогиня е взела със себе си и две кучета, които явно заместват кралската охрана.

Меган и Хари напускат кралското семейство. Отлитат за Северна Америка 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари