IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Томас Маркъл: Меган и Хари обезценяват монархията

20 януари 2020 10 30

Бащата на херцогинята пак намери повод да я критикува

Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че отношенията на Меган Маркъл с баща ѝ съвсем не са добри. Родителят ѝ още не ѝ е простил, че не бе сред гостите на сватбата ѝ и използва всеки повод, за да се обърне отново срещу дъщеря си. Така той използва случващото се в кралския дворец, за да поговори отново за недостатъците на Меган.
Той заявил, че е разочарован от постъпката на дъщеря си: „Всяко младо момиче мечтае да стане принцеса и Меган получи това, а сега сама се отказва от титлата... И всъщност дали това го прави за пари. Не знам как те с Хари ще се справят. Струва ми се, че и те сами не знаят“, коментира Томас Маркъл, цитиран от „OK Magazine“.

„Когато те се ожениха, взеха със себе си и връзката, че са част от кралското семейство и че ще го представят. Би било глупаво от тяхна страна да не правят това. Монархията е един от големите и дългогодишни институти в историята, а Меган и Хари го рушат, те го обезценяват. Превръщат монархията в супермаркет Walmart с корона, това е смешно“, добавил още той.

Малко по-рано бащата също така изяви желание да свидетелства в съда срещу дъщеря си, за да докаже, че тя не се е самофинансирала, докато следва. Според документи, показани на журналисти, Томас се обединил с британския таблоид „Mail on Sunday“, срещу който херцозите на Съсекс са повели дело през октомври миналата година. Принц Хари и Меган Маркъл са подали иск срещу изданието за публикация с лично писмо на херцогинята, адресирано до баща ѝ.
„Mail on Sunday“ пък вярват, че не са нарушили личните граници, тъй като членовете на кралското семейство са публични личности и взаимоотношенията им с техните роднини представляват обществен интерес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари