IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продавачи, шоумени... Меган и Хари засипани с предложения за работа

10 януари 2020 17 30

Херцогинята отлетя за Канада, където е оставен Арчи на грижите на бавачка

Снимка: БГНЕС

Изявлението на Хари и Меган в социалните мрежи, в което те съобщават оттеглянето си от кралското семейство стана водеща световна новина. В него двойката обяснява, че иска да живее между Обединеното кралство и Северна Америка, както и да са финансово независими. След като излязоха коментари за това какво следва от тук нататък, се появиха и шеговити идеи, сред които мнозина предложиха работа на херцозите на Съсекс.

Първата реакция дойде от известния водещ Анди Коен, който предложи на херцогинята и бивша актриса роля в „Real Housewives of Beverly Hills“.

51-годишният водещ е изпълнителен продуцент на поредицата и се пошегува с бившата звезда от сериала „Костюмари“, че е добре дошла в екипа на риалити шоуто.

Хари и Меган получиха покана и от „The Daily Show“ да участват всички заедно. На места се появиха и смешни колажи, в които двамата са „мъгъли“ и вече като обикновени хора са продавачи във верига за бързо хранене.

Херцозите всъщност намекнаха, че искат да се занимават с благотворителност, но така и не стана ясно от кои точно ангажименти се отказват и кои финансови субсидии биха запазили.

В същото време стана ясно, че след скандала Меган е отлетяла за Канада, където се намира осеммесечният й син Арчи, оставен на грижите на детегледачка. Принц Хари ще се наложи да се справя сам със сложната ситуация, в която двамата със съпругата му попаднаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари