IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл, това ти ли си?

31 януари 2020 14 30

Съпругата на принц Хари май си има двойничка

Instagram

Меган Маркъл из улиците на Мисури. Възможно ли е?! Това написаха много медии, публикувайки снимки в социалните мрежи. Оказа се фалшива тревога – тя си е в Канада, а жената от кадрите прилича много на нея.

Има ли Меган двойничка?

Човек може да живее с години и да не знае, че има свой двойник. Е, в този случай Меган Маркъл няма близначка, просто Акейша Ленд – блогърка от Мисури, която е почти на нейните години, има много сходни черти на лицето и често я бъркат.

От няколко дни красавицата стана още по-известна след като публикува колаж, в който съпоставя лицето си с това на бившата херцогиня на Съсекс. 

Меган Маркъл

Източник: Instagram/Getty

Жената има малко момиченце – 3-годишната Грейсън, която е модел и често се снима в най-различни реклами за деца. За целта ѝ е направила профил в Instagram. 

Ленд бива бъркана с Меган, защото притежава същия цвят на косата като нейния, почти еднакви скули, само носът ѝ е по-остър и няма лунички по бузите. 

„Меган, това ти ли си?“, пише нейна приятелка под една от снимките ѝ

39-годишната Акейша има близо 158 хиляди последователи в Instagram. Тя е само с година по-малка от Меган Маркъл. Говорейки пред изданието „Femail“, тя споделя, че понякога я спират на улицата, в магазина и дори я заговарят в църквата, за да ѝ кажат, че прилича на съпругата на принц Хари. 

„Близките ми приятели и семейството ми казват, че приличам на нея. Дори и да не намирам прилика, за мен това определено е голям комплимент“, коментира Ленд. 

Освен по външния вид, Акейша прилича и по друго на Меган – и тя има много фотосесии зад гърба си. В момента красавицата работи активно с модните изяви на дъщеричката си, която е нейно по-малко копие.  Тя има и още едно дете – момче на 6. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари