IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Мегзит: Как се чувства Хари след безизходицата?

31 януари 2020 09 00

Негов приятел споделя

Снимка: БГНЕС

След Мегзит Хари се чувствал много зле. За състоянието му при безизходната ситуация разказва негов приятел.След сватбата херцозите на Съсекс се отдали на много срещи с приятели и с някои от тях още ги свързват топли отношения. Един от тях – Начо Фигерас, разказа какво се случва с принца след решението му да се откаже от кралските задължения.

„Той страда силно заради всичко, което му се случи. Той се притеснява, че хората го осъждат, съсредоточен е върху бащинството... Той е просто човек, който се опитва да защити своето „малко“ и „лъвицата си“, независимо колко би му струвало. Той е страхотен човек, мъж, който би бил гордост за своята майка“, сподели Фигарес в специалния документален проект Royal Divide, разглеждащ случващото се в кралския двор.

Начо също разказал и за причината, която накарала херцога да захвърли всичко и да отлети за Канада.

„Той искаше да живее нормален живот, доколкото изобщо е възможно. Когато папараците обграждат дома му в Канада с надеждата да направят снимки на сина му – това не е съвсем нормално“.

В продукцията говори и друг приятел на Хари – бивш кралски морски пехотинец – Джей Джей Чалмърс. По думите му, Хари е взел това трудно решение заради семейството си: „Той се старае да бъде добър съпруг и баща.“

Меган Маркъл до този момент не е коментирала публично случващата се ситуация, а сега принц Хари споделил мисли на тази тема с приятели преди седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари