IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и куфарът й за 6000 долара

12 декември 2019 15 00

На търг ще бъде изложено куфарчето, с което херцогинята на Съсекс се появява в „Сделка или не“

Снимка: Reuters

Преди да стане херцогиня на Съсекс и майка на принц Арчи, Меган Маркъл работеше усърдно като актриса в Холивуд. Тя е позната с ролята си на Рейчъл Зейн от сериала „Костюмари“, където се опитваше да пробие като адвокат. След като се сгоди за принц Хари, аферата ѝ с киното приключи и тя се отдаде на кралските си задължения.

Коя бе Меган Маркъл преди принц Хари?

Връщаме се още назад във времето, когато Маркъл не беше позната и като Рейчъл Зейн, а беше едно от момичетата, които държат куфарчетата в предаването „Сделка или не“. Ако не знаете каква е целта на предаването, бързо ви я обясняваме. Един щастлив участник се надява да спечели крупна сума пари, която в американския вариант на шоуто стига до 1 млн. долара.

Пред състезателя застават 26 момичета, които в ръцете си държат куфарчета. В тях има определена сума пари и ако куфарът бива отворен, тези пари излизат от играта. Меган се появява в сезон 2 на „Сделка или не“, който се излъчва през 2006 година. В себе си тя държи куфар номер 24

Сега, точно този предмет ще бъде изложен на търг, който ще бъде организиран от заложна къща „Profiles in History“. Маркъл е говорила открито за участието си в шоуто в редица интервюта. „Стоях права дълго време в тези ужасно некомфортни и евтини обувки с висок ток и чаках някой да избере номера ми, за да мога да отида и да седна“. 

Трудно ли ти е, Меган Маркъл? Ами да се сменим!

Кой ще спечели от търга?

Въпреки че спомените на херцогинята на Съсекс не са много добри, то славата ѝ ще донесе голяма сума пари на заложната къща. Куфарът ѝ от „Сделка или не“ се очаква да бъде продаден за около 6000 долара. Наддаването започва от 17 септември и ще продължи три дни. 

Освен куфарчето на Меган Маркъл, в търга ще участват и други апетитни предмети. Там ще бъде изложен и сценарият на Мерелин Монро за филма „The Seven Year Itch“, както и още няколко лични предмети и костюми на актрисата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

мама ( преди 4 години )