IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от Острова: Какви са взаимоотношенията между Меган и Хари?

17 февруари 2020 12 30

Двамата се наслаждават на семейния уют в компанията на Арчи

Снимка: БГНЕС

Времето, проведено от Меган Маркъл и принц Хари далеч от кралското семейство закрепило връзката им.

„Те са луди от любов и много нежни един с друг“, разказва източник близък до херцозите на Съсекс пред британското издание „People“.
Хари и Меган се наслаждават на приятни семейни работи и времето, което прекарват с 9-месечния си син Арчи в Канада. Така, за първи път Хари каза, че бебето е видяло сняг в Канада и било просто очаровано как снежнобялата покривка блести на слънцето.

„Арчи е приоритет за двамата, а семейството е на първо място“, разказва още източникът пред изданието – Той е щастливо дете, обича да се смее. Арчи и Хари много се забавляват заедно, а Меган е страхотна майка. Тя много се занимава със сина си. Въобще те се опитват да живеят като най-обикновени родители“.

Свободното си време Меган и Хари прекарват, разхождайки се в гората, намираща се в близост до дома им във Ванкувър и усещайки тишината – Те са истински картофени дивани, обичащи се да си почиват с Арчи и кучетата“, добавил източникът.

Преди дни Хари и Меган се завърнаха от САЩ, където бяха за да разискват бизнес дела в Маями. Те се опитват да се справят с алтернативни инвестиции, за да станат финансово самостоятелни. Елизабет II желае херцозите на Съсекс да присъстват на годишната празнична служба на Общността на нациите заедно с останалата част от кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари