IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

43-годишната бивша приятелка на Ал Пачино: Разделихме се заради възрастта

19 февруари 2020 17 40

„Трудно е да бъдеш с толкова стар човек, дори той да е Ал Пачино“, казва тя

Снимка: Getty

Бившата приятелка на Ал Пачино Майтал Дохан разказа каква е причината за раздялата между двамата. За връзка между тях се говореше от 2018 година и бяха заедно на премиерата на последния му филм „Ирландецът“ само преди няколко месеца.

Отношенията им обаче бързо са се влошили, а голяма роля за прекратяване на връзката е изиграла възрастовата разлика и това, че Пачино е бил стиснат. Поне това твърди Дохан пред израелското списание „Lalsha“. Слухове за раздяла между двамата се завъртяха в интернет, след като актьорът присъства соло на наградите „Оскар“ през февруари.

„Трудно е да бъдеш с толкова стар човек, дори той да е Ал Пачино“, казва Майтал.

Тя допълва, че дълго време се е опитвала да не обръща внимание на възрастовата разлика, но въпреки това любовта им не издържала. „Скарахме се и аз го напуснах, но винаги ще го оценявам и ще бъда до него, ако той има нужда от мен“. Дохан се надява двамата да останат приятели и признава, че не съжалява за връзката си с актьора.

Ал Пачино

Снимка: Getty

Въпреки че много хора смятаха, че тя е била с Пачино само заради парите, Майтал твърди, че звездата не я е обсипвал с много подаръци. „Подаряваше ми само цветя. Как по-тактично да кажа, че е стиснат?“.

Според „Times of Israel“, Дохан и Пачино се запознават през 2018 година по време на парти в Холивуд. Преди това актьорът беше романтично свързван с аржентинската актриса Лусила Сола. Тя е майка на Камила Морено, която в момента се среща с Леонардо ди Каприо.

Ал Пачино е баща на 3 деца, родени от две различни жени. Актьорът споделя грижите за 18-годишните близнаци Оливия и Антон с актрисата Бевърли Д'Анджело, с която има връзка от 1996 до 2003 година. Двамата се разделят само две години след раждането на децата.

Звездата също така има и 30-годишна дъщеря Жулие от учителката по актьорско майсторство Жан Тарант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари