fallback

Аманда Байнс показа годеника си

21 February 2020 14:50

Актрисата ще прави своя модна линия

Аманда Байнс показа годеника си. След като получи годежен пръстен на 14 февруари – Деня на влюбените, актрисата реши да разсее съмненията за това кой е любимият ѝ. Тя публикува видео в Instagram, в което е заедно с него. 

„Здравейте на всички, това е годеникът ми Пол“, обяснява тя в клипа, а той отговаря: „Как сте?“. 

По думите на Аманда, приятелят ѝ Пол Майкъл е най-добрият човек на земята, когото познава. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amanda Bynes (@amandabynesreal) на Фев 20, 2020 в 5:36 PST

„Исках да публикувам това видео, за да ви кажа, че съжалявам за това, че ви нарекох тъпи в Twitter“, продължава 33-годишната актриса. По думите ѝ, тогава тя се чувствала зле, минала през труден период и направила много безсмислени постъпки. 

През 2013 г. Байнс обвини редица звезди като Риана, Криси Тейгън, Джей Зи, Дрейк и дори семейство Обама, че са тъпи и скучни. Сега, няколко години след това и когато най-сетне може да се похвали, че е преборила наркотиците, актрисата се разкая за думите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amanda Bynes (@amandabynesreal) на Фев 16, 2020 в 8:54 PST

Аманда Байнс и Пол Майкъл се запознават в рехабилитационния център, където биват настанени заради зависимостта си, като няколко месеца след това започват да излизат. Мъжът живее в предградие в Лос Анджелис и е син на известен лекар. 

През 2019 г. актрисата се подложи на поредния курс на лечение, посещаваше и психиатър заради открито биполярно разстройство. Сега тя се надява, че лошите моменти остават зад гърба ѝ и скоро ще си намери работа като дизайнер. 

Байнс призна в социалната мрежа, че е била на работен обяд в Института по дизайн и мърчандайзинг в Лос Анджелис, където е обсъдила детайли по своята модна линия, за която вече е измислила и име. Миналото лято тя завърши висшето си образование там и сподели, че иска да се развива правейки дрехи. 

FIDM graduate 2019 #fidmgraduation pic.twitter.com/KdFI5dPOdK

— amanda bynes (@amandabynes) June 25, 2019
Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
годеник Аманда Байнс Пол Майкъл Аманда Байнс модна линия
3 коментара
fallback