IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Трейнър е бил блъснат от кола

24 февруари 2020 15 00

В момента Гари Трейнър е в болница

Снимка: Getty

Бащата на Меган Трейнър сериозно е пострадал, след като е бил блъснат от кола в Лос Анджелис. Инцидентът се случва в петък и според TMZ, Гари Трейнър е пресичал улицата, когато кола го връхлита и го поваля на земята. Шофьорът е останал да изчака полицията и да даде своите показания.

Според него, 71-годишният Трейнър е бил с черни дрехи и е бил почти незабележим през нощта. Гари веднага е бил отведен в болница, където лекарите са успели да го стабилизират. Само няколко часа след като инцидентът попадна в медиите, Меган Трейнър увери своите фенове, че баща ѝ е добре.

Тя публикува две снимки в Инстаграм. Една от тях беше от болницата и се вижда, че Трейнър здраво е стиснала ръката на Гари. Фенове и приятели на Трейнър изразиха своята подкрепа към изпълнителката и нейното семейство и пожелаха възстановяването да бъде бързо и безболезнено. 

„В момента съм при татко. Благодаря ви за милите пожелания. Беше много страшно, но той е най-силният човек, когото познавам“, пише 26-годишната изпълнителка.

Гари Трейнър не е непознат за феновете на Меган. Той често придружава дъщеря си на светски събития и на наградни церемонии. „Всичко, което правя, е вдъхновено от него“, казва тя през 2018 година. 

Звездата признава, че баща ѝ винаги ѝ е давал съвети за това как да се справя с трудностите в живота си. „Животът ти ще се подобри, ако му позволиш. Понякога не можеш да контролираш нещата, но можеш да контролираш начина си на виждане и да останеш позитивна“. 

Наскоро Гари изненада дъщеря си по време на предаването The Voice U.K., където тя е съдия. Тогава той показа своите способности на пианото и се включи в изпълнението на Том Джоунс. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари