IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари се върна във Великобритания

27 февруари 2020 08 40

Меган Маркъл и Арчи останаха в Канада

Снимка: Getty

Принц Хари се завърна у дома!

Внукът на кралица Елизабет II пристигна във Великобритания, за да подкрепи природозащитната си инициатива Travalyst в Шотландия. Съпругата му Меган Маркъл и синът им Арчи обаче останаха в Канада, където семейството усърдно търси нов дом, в който да се установи за дълго.

Принцът пристигна по нетрадиционен начин в Единбург. Той беше забелязан да слиза от влак на гарата в града. Хари присъства на събитие тази сряда, организирано в столицата на Шотландия. Това е първото му светско присъствие във Великобритания, след като стана ясно, че той и Меган се оттеглят от двореца.

Той беше представен на публиката само като Хари, тъй като сам е помолил титлата "принц" да бъде премахната от името му. "Той ясно се изрази, че иска да бъде наричан само Хари. Затова, дами и господа, моля покажете своята топла шотланска подкрепа за Хари", каза водещата на събитието Айеша Хазарика. 

Организацията Travalyst се опитва да помогне на компании и клиенти да променят начина си на пътуване, за да стане той по-природосъобразен. Събитието в Единбург ще срещне Хари с повече от 100 души, които се занимават с туризма в страната, за да обсъдят начините, по които да се постигне желания резултат.

Меган Маркъл остана в Канада, но съвсем скоро тя трябва да се присъедини към съпруга си във Великобритания. Двойката трябва да приключи кралските си задължения до края на март, за да могат да се преместят в Канада. 

Вече са ясни някои от нещата, които Хари и Меган ще правят в страната. Принцът ще участва в презаписването на песента "Unbroken" на Джон Бон Джоуви, която първоначално е създадена, за да се обърне внимание на проблемите, през които минават завърналите се от война.

Новата версия ще бъде направена, за да подкрепи фондацията "Invictus Games", създадена от принц Хари в подкрепа на военните ветерани. Тя им дава възможност да се включват в ежегодни спортни събития, за да могат да се чувстват част от обществото. Презаписването на песента ще се случи в студио на "Аби Роуд".

Когато Меган пристигне във Великобритания, тя и принц Хари ще присъстват на наградите "Endeavour Fund" на 5 март, след което ще посетят и музикалния фестивал "Mountbatten" два дни по-късно. Между тези две събития, Хари ще присъства и на отварянето на музея "Silverstone Experience". 

Меган, от своя страна, ще бъде сама на събитие, посветено на Световния ден на жената на 8 март. Ден по-късно, двамата ще се присъединят към цялото кралско семейство за празненствата по случай Денят на общността. 

Двойката постигна споразумение с кралица Елизабет II, с което се позволява излизането на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралското семейство на 31 март. 

Хари и Меган на вечеря с Джей Ло и Алекс Родригес

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари