IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на привилегиите: Меган и Хари в пътнически самолет и без подчинени

19 февруари 2020 08 30

Херцозите на Съсекс бяха забелязани сами да носят куфарите си

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Канада.

След няколко частни събития, на които присъстваха в САЩ, херцозите на Съсекс бяха забелязани да слизат от пътнически самолет и сами да носят куфарите си. Двойката пристигна в петък, а синът им Арчи не беше с тях. Изборът им на пътуване със сигурност не е случаен, тъй като Меган и Хари преди бяха критикувани затова, че доста често избират да летят с частен самолет и по този начин вредят на природата.

Херцогинята на Съсекс беше облечена доста по-обикновено, отколкото приляга на една кралска особа. Тя заложи на раирана риза, черни дънки и черно сако, а косата ѝ беше свободно пусната. Пантофките ѝ, според „Daily Mail“, струват само 175 долара и са дело на компания, която превръща рециклирани пластмасови бутилки в обувки.

Меган допълни визията си и с чанта, която също е направена с мисъл за природата. Според „Daily Mail“, тя може да се рециклира безброй пъти и се състои от отпадъци, намерени в океана и текстилен боклук

Хари, от своя страна, беше заложил на сив пуловер, дънки и бейзболна шапка. Той и съпругата му явно се наслаждават на времето, прекарано далеч от двореца, тъй като усмивките не слизаха от лицата им. 

Най-вероятно сега двойката ще се отправи към временния си дом в Канада, който е на стойност 14 млн. долара. Според медиите отвъд океана, Хари и Меган много харесали квартала, в който се намира имотът и най-вероятно ще се установят там за постоянно. 

Съвсем скоро обаче херцозите на Съсекс ще трябва да се върнат във Великобритания, за да присъстват на Деня на общността, който се чества на 9 март. Тогава те ще приключат и всички останали кралски дела преди да заминат отново за Северна Америка. 

Меган Маркъл разкрива за работата си по „Vogue“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари