IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари влезе в студиото с Бон Джоуви

28 февруари 2020 17 40

Двамата записаха песен за благородна кауза

Снимка: Getty

Принц Хари показва певческите си умения.

Внукът на Елизабет II влезе в звукозаписното студио с музиканта Джон Бон Джоуви, за да запише нова версия към песента „Unbroken“. Хари в момента се подготвя да се отдели от кралското семейство и да заживее заедно със съпругата си Меган и синът им Арчи в Канада.

Бон Джоуви назова помощника си като „Един артист, който доскоро беше познат като принц“. Двамата влязоха в студиото „Аби Роуд“, което е най-известното в света. Там групата „Бийтълс“ записват повечето от албумите си. Колаборацията между Хари и Бон Джоуви е с цел подпомагане на инициативата „Invictus Games“, която се грижи за военни ветерани.

Компания на двамата правеше и хорът на организацията, чиито членове се срещнаха и с херцога на Съсекс. Предишни участници в игрите „Invictus Games“, организирани от принца, също присъстваха на срещата. Следващите състезания ще бъдат в Нидерландия през май. 

Организацията е създадена от Хари през 2014 година, за да помогне на ранените, засегнатите и изтощени ветерани на военните сили. Песента „Unbroken“ ще бъде и част от новия албум на Бон Джоуви и е написана за войниците, които страдат от посттравматичен стрес след като се върнат от фронта.

Родителите на Бон Джоуви са служили във военноморските сили на САЩ и затова музикантът от дълги години се опитва да осигури по-добър живот на ветераните. Версията на „Unbroken“ с участието на принц Хари ще бъде пусната на пазара през март и ще бъде в подкрепа на фондацията „Invictus Games“. 

Това не е първият път, когато Бон Джоуви си партнира с принц. През 2013 година, той заедно с Тейлър Суифт и принц Уилям пяха заедно песента „Livin' on a Prayer“ в двореца Кенсингтън.

Край на привилегиите: Меган и Хари в пътнически самолет и без подчинени

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари