IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във фалит, но на спа: Виктория Бекъм плаща по 1000 паунда на вечер

2 март 2020 09 00

Бизнесът на г-жа Бекъм търпи загуби от милиони през последните години

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм може и да се проваля като бизнесдама, но стандартът ѝ на живот продължава да бъде повече от луксозен. Дизайнерката се отдаде на спа релакс, който ще ѝ струва по 1000 британски лири на вечер, докато компанията ѝ тъне в дългове, пише „The Sun“.

„Виктория реши, че има нужда от малко освежаване. Тя имаше доста тежки месеци и си взе няколко дни почивка, за да се поглези и събере. Тя смята, че си заслужава почивката след тежката работа около Седмицата на модата в Лондон“, коментира човек от екипа ѝ пред медията.

През ноември 2019 стана ясно, че дизайнерският бизнес на Виктория Victoria Beckham Holdings Limited е на загуба с 36 милиона британски лири, след като година преди това загубите бяха едва 12,5 млн. Справка назад показва, че на практика дори тя да получава овации в модните среди и да ползва познати знаменитости като Ева Лонгория, които да носят дрехите ѝ, бизнесът ѝ е на загуба от 2013 г. насам и само затъва повече в дългове.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари