IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Бях тъжна заради Оскарите

2 март 2020 14 30

Академията пропусна да я номинира за последния й филм „Hustlers“

Снимка: Getty

Последните няколко месеца бяха доста успешни за Дженифър Лопес. Тя успя да приключи турнето си „It's My Party“, приключи снимките по филма „Marry Me“, където си партнира с изпълнителя Малума, взриви сцената по време на Супербоул заедно с Шакира, а също така продуцира и игра главна роля в друг филм – „Hustlers“.

Именно последният ѝ проект предизвика доста полемики във филмовите среди. Според голяма част от критиците, Лопес се е справила брилянтно с ролята си на стриптийзьорка, която заедно със своите колежки обира богаташи по време на Голямата депресия в САЩ. Звездата се превъплъщава в Рамона, която е главатарят на групата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Изпълнението ѝ спечели номинация за „Златен глобус“, която всички очакваха да бъде последвана и от такава за награда „Оскар“. Това обаче не се случи и Лопес беше забравена от Академията, а отзвукът беше огромен. Много от потребителите в социалните мрежи обвиниха наградите „Оскар“ в женомразство, тъй като само Синтия Ериво успя да се вмъкне в големите категории.

Самата Джей Ло също е била леко разочарована заради липсата на номинация. Тя участва в турнето на водещата Опра Уинфри и се качи на сцената заедно с нея на 29 февруари пред близо 13 хиляди души. Изпълнителката признава, че доста се е подготвяла за Оскарите, тъй като медиите непрестанно са писали, че тя е един от сигурните номинирани тази година. 

Когато това не се случва обаче Лопес е усетила в себе си разочарование и тъга.

„Бях тъжна... леко тъжна. Защото четях всички тези статии и наистина си помислих, че може да се случи“, казва тя пред Опра.

Джей Ло добавя, че тези събития са част от голямата картина и не може да се сравни с другите големи постижения, които идват след това. Тук се включва невероятното ѝ шоу заедно с Шакира по време на Супербоул на 3 февруари. Двете дами бяха първите латиноамерикански изпълнителки, които се качват на тази голяма сцена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Oprah (@oprah) на

Звездата признава, че не се притеснява от критиките, че движенията ѝ са били „твърде секси“. След края на шоуто към Супербоул бяха пратени хиляди оплаквания, че шоуто не е било подходящо за деца. Това, което радва Лопес обаче е, че тя и Шакира са успели да бъдат представители не само на една общност, но и на всички жени по света.

„Беше прекрасна нощ. Много хора ни харесаха и затова избирам да не слушам онези, които ни критикуват“.

Лопес говори пред Опра и за връзката си с Алекс Родригес, с когото съвсем скоро ще минат под венчилото. Изпълнителката казва, че бившият спортист е човекът, който винаги е до нея и я подкрепя във всяко едно начинание. „Никога не съм имала човек, който иска да вижда моите успехи и моето израстване“.

Засега обаче двамата не бързат със сватбата. В момента те са се фокусирали върху семейството и децата. „Първоначално аз бях тази, която исках веднага да станем съпруг и съпруга, но сега не мисля, че трябва да бързаме“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Изпълнителката признава, че не разбира защо хората се впечатляват толкова много от фигурата и от визията ѝ. 50-годишната Лопес твърди, че като всеки човек и тя има лоши дни, но се опитва да се храни здравословно и често да посещава фитнеса. 

Джей Ло и Алекс Родригес – перфектната двойка

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари