IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън твърдо подкрепя Меган и Хари

5 март 2020 17 40

Актрисата изигра кралица Елизабет II през 2006 година

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл навлязоха в последния месец, в който ще могат да се ползват с кралски привилегии.

На 31 март двамата официално ще променят статута си и ще заживеят като обикновени граждани в Канада. В момента принц Хари е във Великобритания, за да приключи последните си кралски задължения, а съвсем скоро се очаква и Меган Маркъл да се присъедини към него.

Меган и

Снимка: БГНЕС

След като двамата официално съобщиха, че вече не искат да бъдат кралски особи, те получиха огромна подкрепа от звездите по целия свят. Сред тях бяха водещата Опра Уинфри, тенисистката Серина Уилямс, а сега в този отбор влиза и актрисата Хелън Мирън. Тя говори пред „Variety“ и признава, че аплодира решението на Хари и Меган да се оттеглят от двореца.

„Мисля, че инстинктът им е правилен и им казвам едно огромно БРАВО“, казва Мирън.

Тя смята, че Меган е невероятно попълнение към кралското семейство. „Тя е чаровна, прави всичко правилно, има грация и характерът ѝ е много мил“. Мирън допълва, че отсъствието на Хари и Меган ще бъде голяма загуба за двореца, но така ще имат по-спокоен живот и ще избегнат постоянното преследване от папараците. Хелън Мирън изигра кралица Елизабет II през 2006 година във филма „Кралицата“ и успя да спечели награда „Оскар“.

Хелън Мирън

Снимка: БГНЕС

Тя обаче не е единствената, която подкрепя решението на Меган и Хари. По-рано през февруари актрисата Марго Роби сподели пред „The Sun“, че разбира двойката и дори смята да ги покани на вечеря в дома си в Лос Анджелис.

Хелън Мирън: С Мелания Тръмп имаме тъмна душа!

Звездата, която е родом от Лондон, признава, че разбира какво е чувството да се преместиш на хиляди километри от дома, но всеки си има своите причини и решението му трябва да бъде уважено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари