IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър и Мила Кунис: Луди родители сме

8 март 2020 16 30

Актьорите споделят за отглеждането на децата си

Снимка: БГНЕС

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис разказаха в интервю, че техните актьорски задачи съвсем не вълнуват децата им – 5-годишната Уайът и 3-годишния Димитри.

„Чета приказки на децата ни“, разказва Аштън Къчър и допълва, че понякога променя гласа си, за да бъде по-близо до съответния персонаж, но уви – на неговата дъщеря това изобщо не ѝ прави впечатление.

„Озвучавам и Пепа Пиг с английски акцент. Продължавам с Татко Прасе и тя ми казва: „Тате, просто чети с обикновения си глас“, споделя звездата в подкаста на iHeartRadio.

„Мисля, че у дома сме малко луди. Чалнати родители сме, когато става въпрос за нашите деца. Харесва ни да се шегуваме вкъщи, но това може би се дължи на факта, че ние обичаме да бъдем себе си, не се страхуваме, ако някой от нас се постави в глупаво положение“, добавя и Мила Кунис.

Обичаме да се заблуждаваме вкъщи, но може би това се дължи на факта, че ни е удобно да бъдем себе си, не се страхуваме да се поставим в глупаво положение “, добави Мила Кунис.

Звездната холивудска двойка разказа също, че дъщеря им обича да слуша реални истории от живота им преди лягане, но за съжаление те имат свойството да свършват. „Дъщеря ни знае всичко за нас. В буквален смисъл, тя ни моли да ѝ разказваме нещата от живота: А, ти значи си такъв, дай да помисля...Но в един момент тези истории свършват и на Аштън му се налага да помисли и да ги доизмисли“, споделя още Мила.

Кунис и Къчър са съпрузи от 2015 година, но са двойка от 2012 г. Преди време двамата споделиха, че предпочитат да лишат децата си от наследство, за да могат те да се научат да се справят сами в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари