IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс проговори за обира

9 март 2020 16 10

Изпълнителят беше нападнат на 14 февруари

Снимка: Getty

Хари Стайлс прекара доста неприятен Свети Валентин тази година. Изпълнителят беше нападнат в лондонски квартал, когато се е прибирал от дома на приятел. Звездата говори за инцидента пред водещия Хауърд Стърн и твърди, че е усетил опасността, когато група от мъже са започнали да го следят.

Бившият член на One Direction се е опитал да избегне опасността, като преминал на отсрещния тротоар, но това не отказало нападателите и те тръгнали след него. „Когато пресякох улицата за втори път, усетих, че нещо не е наред“, казва изпълнителят и добавя, че най-вероятно мъжете не са го познали.

Хари Стайлс

Снимка: Getty

Щом го настигнали, те го обградили и го попитали дали пуши трева и да предаде това, което носи в себе си. Един от нападателите поискал телефона на Хари, но той отказал да го даде. Тогава мъжът повдигнал тениската си и показал нож, но изпълнителят отново не изпълнил исканията.

Стайлс призна, че не искал да дава телефона си, защото вътре е имало много важна информация, която не може да изгуби. „Щях да изгубя снимките, видеата и контактите си. Да не говорим и за новите текстове“, казва той пред Стърн. Добавя, че през главата му е минала мисълта да го хвърли в близкия фонтан, но не го направил.

„Имаше един фонтан зад тях и мислех да си хвърля там телефона, за да не го притежава нито един от нас“.

Тази идея обаче бързо излетяла, защото Стайлс осъзнал, че е добре да не ядосва нападателите си още повече. Спасението за звездата идва от фаровете на две коли, които приближавали към мястото и разсеяло бандата. Това позволило на изпълнителя да избяга и да потърси помощ.

Хари Стайлс

Снимка: Getty

За съжаление, нито една от колите не спряла и Хари започнал да бяга към квартала, в който живее. „Бягах с пълна сила. Обувките ми не бяха удобни, но не спирах да тичам“. На следващия ден той отново излиза по улиците на Лондон, но този път взима със себе си и няколко приятели.

Само два дни след обира Хари се появи на наградите BRIT и дори беше част от изпълнителите на шоуто. Той успя да се пошегува със ситуацията като каза пред журналисти, че ако е имал среща на Свети Валентин, този инцидент нямаше да се случи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари