IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс тръгва на турне

22 ноември 2019 08 30

Изпълнителят ще зарадва феновете си в Европа и Америка

Снимка: Instagram

Хари Стайлс тръгва на път. Бившият член на бандата One Direction ще направи второто си световно турне като солов изпълнител през 2020 година. Музикалната обиколка из държавите ще носи името „Love on Tour“.

Първите концерти ще бъдат през април във Великобритания, след което Хари тръгва към Европа и Северна Америка. Изпълнителят ще има и подкрепа от негови колеги като King Princess, Jenny Lewis и ямайския реге певец Koffee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @harrystyles на

За съжаление, Хари няма да посети България, а най-близката спирка на турнето му е Будапеща, Унгария. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в петък, на 22 ноември. Стайлс приключва турнето си в Европа с концерт в Москва на 3 юни. След това той ще отлети за Америка, където първото му изпълнение ще е 23 дни по-късно във Филаделфия.

В момента Хари Стайлс е зает с промотирането на новия си албум „Fine Line“, който се очаква да излезе на пазара на 13 декември. Тази събота той за първи път беше водещ на шоуто „Saturday Night Live“, където изпълни хита си „Lights Up“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @harrystyles на

Турнето на изпълнителя приключва на 3 октомври 2020 година с изпълнение в Мексико Сити.  

Шоу в Лондон: Джеймс Кордън срещу Мишел Обама на народна топка

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари