IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес призна за проблеми с храната

6 март 2020 10 50

Не крие че снимките й са с ретуш

Снимка: БГНЕС

По-рано тази седмица Ева Мендес отпразнува своите 46 години и реши да зарадва фенове като им отговори в социалните мрежи на въпроси – нещо, което очевидно обича да прави.

Актрисата, която е омъжена за Райън Гослинг, благодари сърдечно на фенка, която я похвали за снимка от последната ѝ колекция, качена в профила. Ева изненада с признанията под коментара на почитателката си:

„Опитвам се да не се представям в светлина, която ще накара други жени да се почувстват зле. Инстаграм може да има такова въздействие върху хората. Като тази снимка например, тя е част от кампания и е ретуширана. И искам да го знаете.

Искам жените да знаят, че ми коства много да изглеждам по този начин и аз като много от вас имам проблеми с храната.

Разговорите с други жени тук означават много за мен. Трудно ми е в социалните мрежи, но обичам да си общувам с жените тук“, коментира още актрисата.

Мендес е сред звездите, които са отдадени почти изцяло на семейството си. Ева все по-рядко е на екран като се е фокусирала върху брака си с Райън, с когото са заедно от 2011 и двете им дъщери – Есмералда (5) и Аманда (3).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари