IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оперираха две от децата на Анджелина Джоли

11 март 2020 08 40

Видях как се грижат една за друга, споделя тя

БГНЕС

Две от дъщерите на Анджелина Джоли са били оперирани, заради което са прекарали известно време в болница. Това стана ясно от писмо, написано от самата актриса и разпространено от списание „People“.

„Те знаят, че пиша това. Исках да запазя правото им на лично пространство, но говорихме по въпроса и те ме окуражиха да го напиша“, пише бившата жена на Брад Пит, но не уточнява кое от другите ѝ момичета е претърпяло интервенция.

44-годишната актриса и двете ѝ по-големи дъщери са забелязани да слизат от автомобил в близост до голямо лечебно заведение, като Джоли е носела в ръцете си патерици.

„Видях как дъщерите ми се грижат една за друга. Най-малката Вивиан наблюдаваше и изучаваше медицинските сестри по време на първата операция на сестра ѝ, така че следващия път самата тя се включи да помага. Видях как всички мои момичета така лесно и без да се замислят изоставят всичко друго, за да се поставят една друга на първо място, почувстваха радостта да се грижат за човек, когото обичат“, споделя още Джоли.

Според таблоидите, най-вероятно помощните средства са на Шайло, която има желание да си смени пола. В неделя 13-годишното момиче е изписано от болница, а неговата майка и 11-годишната му сестричка Вивиан са ѝ купили цветя. 

Заради операцията на Шайло, Брад Пит отклонил поканата си за наградите БАФТА, които се проведоха в Лондон. 

Анджелина Джоли така и не разкрива каква е причината за операциите на дъщерите ѝ, но посочва, че те са станали повод за подобряване на връзката между всичките ѝ 6 деца. 

Момче или момиче? Тези звезди не идентифицират децата си
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари