IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Атакуваха Кайли Дженър заради избора й на козметика

12 март 2020 14 40

Хванаха звездата да ползва друга марка

БГНЕС

Колко качествена е козметиката на Кайли Дженър, щом тя не я използва? Това се питат последователите на известната милиардерка след като я хванаха, че ползва друга марка. Това предизвика вълна от критики към нея.

Преди няколко дни риалити звездата публикува в Instagram Stories няколко снимки и клипове по бански.

„Носете слънцезащита“, написа тя и показа как се пръска със специален крем. 

Въпреки че флаконът в ръцете на Кайли не се вижда отблизо, мнозина забелязаха, че той не е от серията на „Kylie Cosmetics“. По-внимателните дори отбелязаха, че въпросният продукт със слънцезащитен фактор 30 се предлага в магазините само за 10 долара, което е доста по-ниска цена от кремовете, които предлага Дженър. 

„Защо не ползвате вашия слънцезащитен крем????“, попита фен на Кайли. 

За да излезе от положението, милиардерката посочи, че е извън града и е взела нещо, което ползва майка ѝ Крис. 

Феновете разкритикуваха Дженър, защото наскоро тя обяви, че пуска на пазара Spectrum SPF 40, който предпазва кожата от изгаряне. Уви, явно дори тя все още не се е снабдила с него. 

Кайли Дженър, за която се говори, че отново е с Травис Скот, бе на почивка на Бахамите заедно със сестра си Кендъл. Там двете си направиха провокативна фотосесия с различни бански костюми. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари