IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Кендъл и Кайли Дженър заради бельо

18 януари 2020 18 00

Компания обвинява момичетата, че са й откраднали дизайна

Снимка: Getty

Кендъл и Кайли Дженър най-вероятно скоро ще трябва да се защитават в съда. Риалити звездите, които имат обща марка дрехи, са съдени заради бельо. Според TMZ, от компанията Kaluber Bros, твърдят, че сестрите са копирали тяхна дантела и са я сложили върху своите дизайни. От фирмата заявяват, че те имат авторски права върху този модел, а Кендъл и Кайли не са ги попитали преди да го използват.

Според съдебните документи, Kaluber Bros твърдят, че продуктите на сестрите вече са в продажба и се предлагат на сайта на Кайли. Компанията иска да им бъдат преведени всички печалби от този продукт.

Кендъл и

Снимка: Getty

Това не е първият път, в който сестрите Дженър попадат в съдебна битка. През 2017 година, фотографът Майкъл Милър подаде иск срещу тях, твърдейки, че те незаконно са използвали негови снимки на 2Pac за свои тениски. Две години по-рано пък компанията Island Company съди Кайли и Кендъл за откраднато лого.

Според фирмата, слогънът им „Напусни работата си. Купи си билет. Сдобий се с тен. Влюби се. Никога не се връщай“. Компанията Island Company твърди, че дизайнът на тениските на Дженър носи почти същото послание. „Избягай. Влюби се. Никога не се връщай“, пише на дрехите на сестрите.

Кендъл и

Снимка: Getty

Засега няма официално становище от Кендъл и Кайли за проблема.

Нова година – нов цвят на косата за Кайли Дженър

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари