IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отказва да прави музика, за да дразни баща си

15 март 2020 13 30

Тя е възмутена, че той получава надбавка за контрол на нейните финанси

БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс възнамерява да се откаже да прави музика. Изглежда страховете на феновете на 39-годишната попзвезда, че попечителството ѝ е измислено само за печелене на пари, не са толкова далеч от истината.Наскоро източници от близкия кръг на Бритни разказаха защо тя наистина не се опитва да продължи музикалната си кариера и съответно да зарадва феновете с нови парчета.
Оказва се, че по този начин певицата се бунтува срещу настойниците си, сред които е и баща ѝ – 67-годишният Джейми Спиърс.

„Бритни даде да се разбере, че не иска да се връща на работа, защото на първо място не искаше да остане под забрана. Тя е възмутена, че баща ѝ получава месечна помощ от 10 000 долара за контрола върху финансите ѝ,“ каза източникът пред „Us Weekly“. Едва ли мисли сега за музика. Това е най-дългата почивка между албумите в кариерата ѝ, но ѝ подхожда идеално.“

Най-големият син на Бритни също каза в Instagram, че майка му е малко вероятно да се върне в шоубизнеса: „Спомням си, че веднъж попитах какво се е случило с нейната музика, а тя отговори само: „Не знам, скъпи. Изглежда съм я приключила.“ Какво? Какво казваш? Разбираш ли колко можеш да спечелиш от това?“ Тогава 13-годишният Шанън изрази отрицателно отношение към дядо му Джейми и недвусмислено пожела смъртта му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Така е ( преди 4 години )
Леле... Заприлича ла е на лелка с целулит .Нищо момичешко , женствено и красиво не е останало.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар