IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган, Хари и Арчи на гости при кралицата през лятото

16 март 2020 10 30

Четиримата може да се съберат в Шотландия

Снимка: Getty

Кралско семейно събиране може да се случи това лято. Според „The Sunday Times“, Меган Маркъл и принц Хари са приели поканата на кралица Елизабет II да посетят Великобритания след няколко месеца. От таблоида допълват, че най-вероятно с тях ще бъде и малкият Арчи.

Най-вероятно семейното събиране ще се състои в Шотландия, а това ще е първото посещение на Арчи и Меган в замъка Балморал. Миналата година херцозите на Съсекс отказаха поканата на кралицата да се присъединят към нея за кратка лятна почивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Според близки до Меган и Хари, двамата остават „обичани членове на кралското семейство“, независимо от решението им да заживеят самостоятелен живот в Канада. Техен приятел добавя, че в момента отношенията между членовете на фамилията се изглаждат и ситуацията се подобрява с всеки изминал ден.

Хари и Меган бяха преди няколко дни във Великобритания, за да изпълнят последните си задължения към монархията преди окончателно да се откажат от кралските си титли. Тогава те бяха поканени да се присъединят към кралица Елизабет II за църковна служба. 

Херцозите на Съсекс не взеха със себе си сина си Арчи, който остана в Северна Америка. Според медиите отвъд океана и на Острова, решението им е било повлияно от пандемията от коронавирус. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

В момента Хари и Меган вече са в Канада, след като присъстваха на церемониите по случай „Деня на общността“ на 9 март. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари