IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коронавирусът раздели Хайди Клум и Том Каулиц

16 март 2020 11 00

Двамата се подложиха на тест за болестта

Снимка: Getty

Хайди Клум най-накрая получи желаното тестване за коронавирус. Звездата сподели преди няколко дни, че се чувства отпаднала, но няма как да се сдобие с тест, с който да провери дали е заразена. 46-годишната моделка в момента чака резултатите и се е изолирала вкъщи.

Междувременно съпругът й Том Каулиц се завърна от чужбина и сега също е карантиран в дома на Клум, но в съвсем друга стая. Двамата се намират далеч един от друг, а изпълнителят също се е подложил на тест за коронавирус. 

За трудната ситуация моделката разказа в своя профил в Инстаграм. Тя сподели със своите фенове, че в момента двамата със съпруга й поставят своето здраве и това на околните на първо място и остават заключени вкъщи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

"Както много от вас, аз също се чувствам зле цяла седмица и съпругът ми, който беше в чужбина за няколко дни, е болен", пише Клум. Тя добавя, че много иска да прегърне и да целуне Каулиц, но в сега това е невъзможно. Двамата обаче успяха да споделят интимен момент доколкото това е възможно.

Звездата публикува клип в Инстаграм, на който се вижда как тя и Каулиц се целуват през затворен прозорец. Бандата на изпълнителя, Tokio Hotel, наскоро се завърна от Мексико, след като прекратиха турнето си. 

Шоуто America's Got Talent, където Клум е съдия, спря прослушванията си заради пандемията от коронавирус. Моделката подкани своите фенове да стоят повече вкъщи, за да може светът да се справи със ситуацията. 

"Социална изолация е нещото, което всеки от нас трябва да направи в момента. Трябва да бъдем отговорни граждани на света".

Хайди призовава да спазваме оказанията на властите, за да запазим здравето си и това на нашите близки, приятели и съседи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари