IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс сменя попрището

17 март 2020 09 00

Тенисистката ще готви, чисти и ще се гримира пред камера

Снимка: Getty

Серина Уилямс вече има план как да прекара следващите няколко седмици в изолация. Всички турнири по тенис са отменени заради пандемията от коронавирус. Носителката на 23 титли от Големия шлем трябваше да играе на две състезания, но сега ще прекара по-голямата част от времето си вкъщи.

Това обаче явно не притеснява Уилямс и тя сподели, че това е време, в което ще прави много от нещата, за които не ѝ е стигало време преди. „Ще прекарам следващите 6 седмици в усамотение. Ще бъда съпруга. Ще бъда майка. Ще готвя. Ще чистя. Пролетно почистване. Маски за лице. Ще правя уроци по гримиране. Ще ви кажа как всичко това върви... останете здрави. Ситуацията е сериозна“. написа тя в профила си в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Звездата на световния тенис все по-често публикува видеа, в които разказва как се грижи за кожата си, а в едно от последните от тях се включи и дъщеря ѝ Олимпия. Тя се роди през 2017 година, което накара Уилямс да напусне корта за няколко месеца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари