IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс тръгна на уроци по бокс

24 декември 2019 12 00

Тенисистката се учи от Майк Тайсън

Reuters

Серина Уилямс тръгна на уроци по бокс. Тенисистката се похвали в Instagram, че ходи на уроци, при това при не кой да е, а при Майк Тайсън.

Спортистката се подготвя за най-новия тенис сезон по нестандартен начин – бокс, караоке и танци. Идеята да разнообрази тренировките е на нейния треньор.

„Бий по крушата така, както искаш да удряш по топката“, написа Патрик Муратоглу в социалните мрежи и сподели видео, в което Серина удря с юмруци крушата.

„Исках да възобновя традицията да организираме отборен лагер, за да се подготвим за Australian Open. Със Серина са играчи от талантливо поколение, някои диджеи и фитнес гурута“, обяснява той. 

От своя страна тенисистката също качи видео от първата тренировка с бившия световен шампион по бокс. Тя е била открита за журналисти. 

Наскоро Уилямс сподели, че релаксира докато събира тен на яхта. Компания ѝ правеше нейната сестра Винъс. 

Серина завършва годината на 10-о място в световната ранглиста. Последното ѝ участие за 2019-а бе на US Open, където загуби финала от Бианка Андрееску с 3-6, 5-7. 

Омбре опашката на Серина Уилямс 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари