IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли и Шейк: Как отглеждат дъщеря си?

16 март 2020 17 40

И двамата имат динамичен график, но правят и компромиси

БГНЕС

Брадли Купър и Ирина Шейк вече не са заедно, но продължават да поддържат добра връзка, заради малката им дъщеричка Лея. Съвсем скоро момиченцето ще отпразнува своя трети рожден ден. Брадли Купър и Ирина Шейрк много рядко споделят подробности за личния си живот, особено за неща, свързани с тяхното дете, за което поделят поравно родителските си грижи. Двамата спазват съвместни права над малката. Преди дни източници споделят как всъщност Купър успява да раздели времето си между детето и работата.

„Той е идеален баща“, много силно е привързан към Лея и с удоволствие си дели родителските права с Ирина. Тук няма и капка егоизъм, той поставя потребностите и щастието на дъщеря си над всичко останало“, споделя източник, близък до звездата пред „HollywoodLife“. – Не става и без сложности, споделя още източникът.

Брадли все пак има и доста ангажиран график, а Ирина също се е завърнала към работата си на модел, така че често двамата трябва да измислят компромиси, за да бъдат с детето си. Той жертва свои проекти в Ню Йорк, за да може да е близо до семейството.

Шейк и Купър успяват да поддържат добри отношения, но по думите на източника – те не се надяват отново да са заедно. В началото на месеца звездите устроиха съвместен обяд, а по-рано бяха забелязани да се забавляват и на парти и се породиха слухове, че могат да се съберат. Според близкия до тях източник – подобна ситуация е немислима.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари