IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум преди да срещне Кейти: Бях нещастен!

17 март 2020 14 40

Актьорът споделя, че решил да спре секса за няколко месеца в миналото

Снимка: БГНЕС

Орландо Блум призна в интервю пред „The Sunday Times“, че до срещата с бъдещата си съпруга Кейти Пери се чувствал нещастен. И то до такава степен, че се доверил на революционен приятелски съвет да ограничи секса за няколко месеца, за да построи нови сериозни отношения.

Заради това Орландо прекратил креативната тактика, която имал към дамите. „В началото възнамерявах да се откажа за три месеца, но после разбрах, че ми харесва идеята да гледам на този процес на общуване с жените от друг ъгъл и да приема и женското в мен“, призна актьорът.

По думите на Орландо, новият метод коренно променил въпроса: „Кого ще срещна на парти?“ Блум осъзнал, че лесно може да започне връзка с момиче.
Така най-секси актьорът за 2004 г., според Empire заяви, че „порното сериозно разрушава интимния живот и либидото“.

„Мисля, стига толкова със съветите“, резюмирал актьорът. Тактиката явно е проработила, тъй като през януари 2016 г. той среща Кейти Пери по време на връчването на наградите „Златен глобус“.

Щастливата двойка в момента очакват появата на своето първо дете. Заради опасност от коронавирус, Блум в момента е в карантина и не се доближава до половинката си. Пери от своя страна също реши да се откаже от участията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари