IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс е бременна

18 март 2020 14 40

Тя публикува снимка от ултразвука си

Снимка: Getty

Аманда Байнс очаква първото си дете!

Това обяви самата тя в Инстаграм като публикува снимка от ултразвук. „Бебе на борда“, написа бившата актриса, а годеникът ѝ Пол също сподели щастливата новина в своя социален профил. 

Снимките обаче бяха премахнати бързо-бързо, а адвокатът на Байнс моли медиите да уважат личното пространство на клиентката му. Източници, близки до актрисата, споделят, че новината за бременността е истина и бъдещата майка е много щастлива. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcus (@marcusuntrell) on

Връзката на Пол и Аманда е доста несигурна, тъй като те се сгодиха на Свети Валентин, но само няколко дни по-късно развалиха годежа си и изглеждаше, че са се разделили. До край на връзката така и не се стигна, а Байнс публикува снимка с Пол и го нарече „моята любов“. 

Според близки до бившата актриса, нейните родители никак не харесват избраника на дъщеря си и най-вероятно няма да разрешат сватба. Аманда и Пол се запознават в клиника за зависими, а през март двамата отбелязаха 14 месеца трезвеност.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари