IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливи заедно – Явор Бахаров и Рая с торта у дома

18 март 2020 17 40

Актрисата навърши 30 години

Снимка: БГНЕС

„Честит рожден ден на мен!“. Това написа Рая Пеева в Instagram и публикува снимка с торта. На нея тя целува своя приятел Явор Бахаров.

На 17 март актрисата навърши 30 години и по този повод любимият ѝ я изненадал с импровизиран сладкиш. Най-вероятно заради това, че са си останали вкъщи, той е запалил обикновена кръгла свещ.

„Най-важната работа, която някога ще свършите, е между стените на вашия собствен дом“, написа още Пеева и изтъкна колко е важно повече хора да стоят по домовете си, за да се предпазят от коронавируса. 

„Честит рожден ден, моя Рая!!!Бъди ми жива и здрава, следвай мечтите си, бъди смела, живей красиво! И знай: в живота има успехи и уроци...грешки няма...Вярвам в теб! Много, много те обичам!“, написа майката на Пеева – Красимира Демирева, под снимката. 

В средата на януари известната двойка празнува годишнина. По-късно Явор Бахаров бе хванат да кара кола в Банско, след употреба на алкохол и наркотици. Покрай делото срещу него имаше слухове, че той се е разделил с Рая Пеева, но те бързо бяха опровергани. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари