IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Валери Божинов си върна профила в Instagram

20 март 2020 17 50

Футболистът жонглира с тоалетна хартия

Снимка: Instagram

След като Валери Божинов не можеше да ползва профила си в Instagram заради хакерска атака, той най-сетне си го върна. Според запознати, той е платил тлъста сума, за да може отново да го използва и има повече последователи от преди.

Една от последните му публикации е клип, в който той жонглира с тоалетна хартия.

Бившият на Николета Лозанова е приел да се включи в популярното предизвикателство, в което футболисти си подмятат руло тоалетна хартия на краката вместо топка.

Във видеото Божинов се опитва да говори на италиански заради феновете от настоящия си отбор „Пескара“, като накрая предизвиква свои колеги да последват примера му.  

Поради извънредните мерки, взети заради коронавируса, много хора започнаха да се запасяват със стоки от първа необходимост. В интернет се появиха снимки на пълни колички с тоалетна хартия, а след това и шеги, че в критична ситуация тя е „най-милото“ за българина. Мартин Петров бе първият, който реши да се пошегува и измисли въпросното предизвикателство. 

Стилиян Петров, Димитър Бербатов, Иван Бандаловски, Христо Йовов, са други звезди от родния футбол, които приеха предизвикателството. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари