IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биляна се изповяда в Instagram, Валери Божинов й кръшкал

8 юли 2019 06 00

Сръбкинята получи подкрепата на Алисия

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

От дни се говори за раздялата между Валери Божинов и сръбския модел Биляна Дол, след като и двамата разчистиха профилите си в Instagram от общите си снимки и моделът замина сама на почивка. Вървят спекулации, че той я е зарязал, защото била прекалено възрастна за него и други, че тя си намерила нов мъж.

44-годишният сръбски модел обаче сложи край на клюките като се изповяда в мрежата. Биляна качи единствената си обща снимка с Валери до момента, и написа прочувствени думи:

„Валери и аз вече не сме заедно.

За съжаление, нашето общо пътуване приключи и за мнозина изглеждаше като сън. Направих всичко по силите си да му бъда най-добрият спътник като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията си с майка си и бившата си съпруга, за да бъде по-щастлив… Бях с него, когато той претърпяваше падания и когато се връщаше на върха. И в добро, и в лошо винаги съм била с него... Но очевидно не беше достатъчно и нагонът му беше по-силен от това.

Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му инстинкт да я задоволява с други жени, от което ме боли. Пожелавам му цялото щастие на света, но такава жена като Биляна Дол, която ще го обича и подкрепя безусловно, той никога няма да намери. Край“.

Сред първите, които реагираха на обяснението на сръбкинята, бе бившата изгора на Валери – Алисия, която хареса думите ѝ и отдолу написа „Уважавам“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари