IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп готов да се види очи в очи с Амбър Хърд

20 март 2020 10 45

Въпреки коронавируса, звездата води дело за клевета

БГНЕС

Въпреки пандемията от коронавирус и съпътстващата глобална карантина, Джони Деп напусна своя замък във Франция и отлетя към Лондон, където се състои съдебното заседание по неговото дело срещу британския таблоид „The Sun“.

56-годишният актьор даде изданието на съд, заради статия от 2018 г., в която е представен като домашен насилник и тиран. Поради това той загуби роли в нови проекти, сред които и продължение в поредицата „Карибски пирати“.

Деп настоя на изслушването да бъде и неговата бивша жена – 33-годишната Амбър Хърд, която сега се намира в Лос Анджелис. Отчитайки, че подобно мероприятие да се съберат на едно място много хора, може да накара съдът да отложи изслушването.

Паралелно със съдебния процес във Великобритания, Джони говори и с бившата си съпруга в САЩ, че тя го е наклеветила, обвинявайки го в домашно насилие. Актьорът настоява за своята невинност, наричайки Хърд главния „агресор“.

На страната на Деп застанаха не само неговите приятели и фенове, но и бившите му партньорки в живота – Уинона Райдър и Ванеса Паради. Освен това, след излизането на скандалния запис, поставящ под съмнение думите на Амбър, компанията Disney се замисли за завръщане на Джак Спароу на големия екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари